Follow Us on

On August 19, 2015

10 λογοι να διατηρειται το δικο σας Blog

Στην σύγχρονη Ελλάδα πόσοι διαβάζουν Blogs και γιατί? Θεωρείτε πως ένα blog ανταποκρίνεται μόνο στον Ελλαδικό χώρο η ξέρετε ήδη πως με το ιντερνέτ μπορείτε να αποκτήσετε παγκόσμιο κοινό?

Είναι δύσκολο να κερδίσετε αναγνώστες την σημερινή εποχή και γίνετε δυσκολότερο κάθε μέρα.

Είτε διατηρείτε ένα Blog  για προσωπικούς λογούς είτε για κάποια επωνυμία σας προτρέπουμε να συνεχίσετε ακόμα και αν δεν έχετε πολλούς αναγνώστες. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε 10 λογούς για που αξίζει να συνεχίσετε.

 1. why-blogΠροσωπική ανάπτυξη και ευημερία

Αναπτύσσοντας ένα θέμα στο Blog προϋποθέτει γνώση και ίσως χρειαστεί και περεταίρω ανάλυση από μέρους σας για να το αναλύσετε/γράψετε. Ένας καλώς τρόπος σαν διατηρείτε την δεξιοτεχνία σας η να ανοίγεται νέους ορίζοντες σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Δημιουργώντας νέο περιεχόμενο σας κάνει πιο έξυπνους και θα γίνεστε και πιο έμπειροι με κάθε γράψιμο σας.

 1. Βελτίωση των δεξιοτεχνιών σας

Το μέγεθος δουλειάς που θα δημιουργήσετε μέσο του blog σας θα δώσει ένα καθαρό μήνυμα για το πώς επικοινωνείτε  αλλά και το τι πρεσβεύεται. Το να διατηρείτε ένα Blog είναι ένα πολύτιμο marketable skill.

 1. Ένα πλεονέκτημα στις μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν προτεραιότητα σε διαδικτυακούς τόπους που έχουν φρέσκο και πρωτότυπο περιεχόμενο. Έρευνα δείχνει ότι διαδικτυακοί τόποι με Blog δέχονται 55% περισσότερη επισκεψιμοτητα.

 1. Μια εικονική υπενθύμιση

Στον παγκόσμιο ιστό με το Blog δημιουργείτε μια άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας που δεν βρίσκονται σε τοπική απόσταση. Μέσο της σχέσης αυτής διατηρείτε αλλά και δημιουργείτε μια σχέση με του εξ αποστάσεως πελάτες σας αξίας των προϊόντων ή γνώσεων σας.

 1. Διαφάνεια

Με το blog αναγκάζεστε να εκφράσετε την άποψη σας να την υπερασπιστείτε και να την κάνετε ευρέως και αναλυτικά  γνωστή. Δεν δηλώνει απλά τι θεωρείτε αλλά εν τέλη σας εκφράζει απόλυτα και καθαρά σε όλους.

 1. Βιβλιοθήκη περιεχόμενου

Δημιουργώντας ένα μέγεθος κειμένων και αναλύσεων / projects έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σας παράδειγμα, σημείο αναφοράς , σαν ένα τομέα ερωτήσεων απαντήσεων προς το κοινό σας η ακόμα και να αποτελεί μια βάση πληροφοριών για μελλοντικές παρουσιάσεις ή διαλέξεις και βιβλία.

 1. keep1Εξέλιξη και έρευνα προϊόντων θεωριών

Ένα blog μπορεί εύκολα να αποτελέσει ένα ερευνητικό κέντρο η ένα εξελιγμένο εργαστήρι για εσάς. Ενασχολείστε τους οπαδούς σας η ακολούθους σας σε ερωτήσεις για λύσεις η για απαντήσεις σε θέματα και προβλήματα. Ένας ωραίος τρόπος να δημιουργήσετε μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών από τρίτους ανθρώπους.

 1. Αιωνια δυνατοτητα αναζητησης

Δώστε στο κοινό σας /πελάτες σας την δυνατότητα να μάθουν για εσάς η το προϊόν σας κάθε στιγμή που βολεύει εκείνους. Αφήστε το περιεχόμενο σας να δουλεύει μηνες μετά την δημιουργία του καθώς εσείς συνεχίζεται.

 1. Δημόσιες σχέσεις

Τα Blog περιεχόμενα εν αντίθεση με κάποιες ενημερώσεις κατάστασης η ακόμα και  ενημερώσεις τύπου  έχουν την δυνατότητα να απηχήσουν σε περισσότερα άτομα ειδικά αν τα χρησιμοποιείται με επιθετικές στρατηγικές προβολής .

 1. Νούμερα ενάντια σε απήχηση

Ποτέ δεν ξέρετε τη απήχηση θα έχει το Blog σας. Είτε έχετε λίγους να σας ακλουθούν και να σας διαβάζουν είτε πολλούς δεν ξέρετε πραγματικά πόσοι από αυτούς και ποσό δραματικά μπορεί να επηρεάζονται από εσάς. Την σημερινή εποχή η αξία είναι τελικά στο πόσοι ασχολούνται με αυτά που κάνετε και πόσο τους επηρεάζεται και πόσοι γίνονται πιστοί σε εσάς και στα λεγόμενα σας. Σιγά σιγά αλλά σταθερά είναι ο τρόπος και ο λόγος να συνεχίσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Dim Pap  0 Comments   
 • 10 reasons, blog post ideas, blog topic ideas, blog topics, blogging best practices, evergreen, Greek Blog, Keep Blogging, Noisz, Tips, Why blog, writing for a blog

  0 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Noisz 3D-logo-mockup

   Εγγραφείτε στο newsletter

  Κατεβάστε δωρεάν το e-book της Noisz.

  Στο δωρεάν e-book αυτό θα βρείτε απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε από σήμερα για να πάρει η επιχείρηση σας  πορεία προς τη σωστή κατεύθυνση.

  Κερδίστε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές.

   Μείνετε ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη στον κόσμο των Social Media.

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας