Follow Us on

On March 13, 2016

5 Τρόποι για να βγάλετε λεφτά από το Blog σας

Ακούμε συνεχεία για ανθρώπους που κερδίζουν λεφτά και έχουν μια χρηματική ροη αρκετών χιλιάδων ευρώ. Άμα το blog σας έχει 10000 χιλιάδες επισκέπτες το μηνά ακούγετε εφικτό και εύκολο.

Δεν νομίζω ότι τους περισσότερους μας ενδιαφέρει να μάθουμε εφόσον φτάσουμε αυτό το νούμερο αλλά κυρίως όταν έχουμε κάτω από 1000 επισκέπτες το μηνά, ποιες είναι εκείνες οι πρακτικές που θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε κάτι εξωπραγματικό στην αρχή και δημιουργία ενός blog. Συνήθως στην ερώτηση πόση επισκεψιμότητα έχει το blog σας οι απαντήσεις δεν είναι εντυπωσιακές.

Όπως στα περισσότερα πράγματα στην ζωή υπάρχουν διαφορετικά σταδία στην ανάπτυξη ενός blog. Και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει ένα Blog να αποδώσει οικονομικά.

Πολύ σημαντικό να καταλάβουμε σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε και αναγνωρίζοντας το αρχίστε να το δουλεύετε από εκεί. Δεν υπάρχει εύκολη διαδρομή για την μαζική αύξηση της επισκεψιμότητας. Δεν γίνετε να υπάρξει σύγκριση ενός νέου και ενός πολυετούς blog.

Αναγνωρίζοντας το χρόνο που χρειάζεται ,σε αυτό το κείμενο θα βρείτε τρόπους να μετατρέψετε την γνώση σας και την εμπειρία σας , το κείμενο σας σε χρήματα και ας μην είναι το πιο γνωστό blog ακόμα.

 

 

 • 1)Προσφέρετε υπηρεσίες σαν Δάσκαλος-Προπονητής

 

Ένας καλός και γρήγορος τρόπος να βγάλετε κάποιο εισόδημα είναι να γίνετε ένας προσωπικός εκπαιδευτής. Δώστε προοπτικές και πρόσβαση στους πελάτες σας σε άμεσες υπηρεσίες και προϊόντα κυρίως την εμπειρία σας.

Δεν έχει απόλυτη σημασία πότε ξεκινήσατε το blog σας η πόση εμπειρία έχετε. Το να προσφέρετε άμεση βοήθεια σε ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον μπορεί να σας αποδώσει χρήματα.

Αναπόφευκτα, οι αναγνώστες σας θα έρθουν αντιμέτωποι με μια πρόκληση. Η δουλειά σας είναι να τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες να αντιδράσουν θετικά αντί να εγκαταλείπουν σε κάθε εμπόδιο. Μαζί με το Blog σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση εκπαίδευσης και ενημέρωσης δημιουργώντας πιστούς αναγνώστες.

Πως λοιπόν να κερδίσετε από την προπονητική?

Καταρχήν δημιουργήστε ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο πρέπει να απευθύνετε στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Ίσως το πιο σημαντικό είναι έχετε αποφασίσει τον χαραχτήρα σας και πως προσδιορίζεστε. Έχει ήδη πολύ κόσμο εκεί έξω που προσφέρει υπηρεσίες πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε σοβαρά πιο είναι εκείνο το στοιχείο που σας κάνει να ξεχωρίζετε από του υπόλοιπους.

Και ναι πρέπει να δουλέψετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα καθώς και να συνειδητοποιήσετε ότι πρώτα από όλα είστε επιχειρηματίας και μετά προπονητής-δάσκαλος. Μάθετε, βελτιωθείτε ,ξεχωρίστε και συνεχίστε.

coaching-Noisz

 

 • 2)Γίνετε ένας ελεύθερος και κατά απαίτηση κειμενογράφος (Blogger)

Αν γράφετε συχνά έχετε ήδη αναπτύξει κάποια εμπειρία στο γράψιμο. Με τον καιρό και το πόσο καλό είναι το κείμενο σας μπορείτε να αρχίσετε να βγάζετε λεφτά με την ώρα που γράφετε.

Και υπάρχει διαχωρισμός. Δεν γράφετε κείμενα για τα πάντα και παντού μικρά μεγάλα όπως ένας απλός κειμενογράφος. Ένας Blogger είναι ειδικευμένος να γραφεί για ένα συγκεκριμένο κοινό να δημιουργεί περιεχόμενο γι αυτό το κοινό και να προκαλεί το κοινό να κάνει πράξεις.

Καθώς αναπτύσσετε την δεξιοτεχνία αυτή μπορείτε να βασίζεστε όλο και περισσότερο σε μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές. Ειδικά στην εποχή μας που το περιεχόμενο αποτελεί τον απόλυτο παράγοντα που προσελκύει πελάτες όλο και περισσότερες επιχείρησης βασίζονται σε εσάς.

Και το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι έχει έλλειψη και είναι αναπτυσσόμενος κλάδος. Και αν αναρωτιέστε μα πως είναι δυνατόν αφού έχει πολύ κόσμο που γράφει θα σας πούμε ότι ένας ελεύθερος κειμενογράφος που μπορεί να κάνει και word press ,SEO , social media και κατέχει και πείθω στα κείμενα του είναι δύσκολο να βρεθεί. Αρα προσθέστε αυτές τις ικανότητες στο γράψιμο σας και αυξήσετε την ζήτηση σας.

 

 • 3)Δημιουργήστε και πουλήστε διαδικτυακά μαθήματα

Ξεκινήστε άμεσα. Δεν χρειάζεστε 1000 άτομα. Προσπαθήστε να φτάσετε τους 50 την ημέρα προβάλλοντας θέματα με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μόλις έχετε τους 50 δείτε αναλυτικά ποιοι είναι και τους ενδιαφέρει. Φτιάξτε το επόμενο μάθημα με βάση τα ενδιαφέροντα του κοινού σας. Σίγουρα θα βελτιωθείτε στην πορεία.

Οι άνθρωποι αγοράζουν αν βρουν κάτι καλοφτιαγμένο και προσιτό. Αν απευθύνεστε σε ένα θέμα που θέλουν να λύσουν και σίγουρα όταν το μάθημα είναι ειδικευμένο και στοχευόμενο σωστά.

Ο χρόνος να δημιουργήσετε ένα τέτοιο μάθημα είναι και η πραγματική αξία καθώς και βασική διάφορα από ένα απλό κείμενο. Οι πελάτες σας εκτιμούν το χρόνο που ξοδέψατε να το δημιουργήσετε και αυτό ουσιαστικά αγοράζουν. Έχει ήδη πολλές πλατφόρμες που μπορείτε να πουλήσετε τα μαθήματα σας και αρκετά ακόμα δημιουργούνται.

Παραδείγματα : Udemy, Teachable, and Course Merchant

 

 

blog earning-Noisz

 

 

 • 4)Γράψτε και βγάλτε λεφτά από KindleBooks

Θέλετε να βγάλετε λεφτά γράφοντας σύντομα online βιβλία (e-Books)?

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Amazon kindle publishing

Ο κλάδος έχει σημειώσει μια μεγάλη αύξηση στην ανάπτυξη. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί. Καθώς το να διαβάσει κάνεις ένα e-book έχει γίνει ευκολότερο μέσα από όλες πλέον τις έξυπνες συσκευές. Υπάρχει ήδη ένα τεράστιο πελατολόγιο έτοιμο να αγοράσει από την Amazon και όλοι πλέον ξέρουν ότι είναι μια εταιρία εμπιστοσύνης. Η δουλεία σχεδόν έχει γίνει ήδη για εσάς. Ξεκινήστε ,γράψτε και πουλήστε e-books. Υπάρχει προφανώς ο φόρτος εργασίας το να δημιουργείς καλής ποιότητας βιβλία συχνά. Σκεφτείτε ότι με ένα απλό βιβλίο των 1.99 άμα πουλήσετε 200 το μήνα έχετε ήδη κάτι να ξεκινήσετε.

Όπως πάντα συνδυάστε το Blog σας για να προωθήσετε τα βιβλία σας, να δείξετε μέρος των κείμενων σας ,να δώσετε προσφορές και κυρίως να πάρετε αυθεντικές κριτικές για την δουλεία σας. Το Kindle είναι ήδη έτοιμο και μαζί με το bog σας αποκτάτε την επιρροή ,την ευχέρεια και το κοινό να το κάνετε να δουλέψει.

 

 • 5)Δημιουργήστε ένα υψηλό κανάλι πωλήσεων και προωθήστε ένα προϊόν

Δημιουργείτε μια βάση και ένα κοινό. Έχετε μαζέψει κάποια e-mails οκ και μετά τι?

Θεωρείτε το να έχετε κοινό και e-mails και μετά να τους αγνοείτε αποδίδει?

Η δημιουργία σχέσεων και η διατήρηση τους είναι σημαντικός παράγοντας. Συμφώνα με μελέτες μια καλή συμφωνία θέλει τουλάχιστον 5 φορές να κυνηγηθεί για να επιτύχει. Συνήθως οι περίστεροι τα παρατούν μετά από 1-2 προσπάθειες.

Η δημιουργία σχέσεων είναι σημαντική. Σχέσεις ώστε να δημιουργήσουμε εμπιστοσύνη και όντως είναι ο πιο σωστός και εύκολος τρόπος ανάπτυξης εμπιστοσύνης.

Μέσα από τις σχέσεις που δημιουργούμε (και πολλοί δεν το κάνουν) μπορούμε να ξεκινήσουμε προσφέροντας γνώση της δουλειάς μας. Μέσα λοιπόν από τις σχέσεις και την εμπιστοσύνη οδηγούμε τις προοπτικές μας μέσα σε ένα κανάλι ενώ παράλληλα προσφέρουμε αξία με το περιεχόμενο μας σε κάθε στροφή.

funnel-Noisz

 

Κατανοήστε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πουλήσουμε στους αναγνώστες μας. Αν αυτό που προσφέρουμε έχει αξία τότε κάνουμε το σωστό και το  προτείνουμε.

Παρόλα αυτά σκοπός μας είναι η δημιουργία σχέσεων με τους αναγνώστες μας και όχι το προϊόν τόσο πολύ. Εκεί μπαίνει το κανάλι πωλήσεων.

Σκοπός του είναι να προσελκύει αγνώστους, να τους μετατρέπει σε εν δύναμη πελάτες, να κλείνει τις δουλείες και να τους ευχαριστεί για την αγορά τους.

Από ην στιγμή που κάποιος θα μπει στις λίστες σας είναι και εν δυνάμει πιθανός πελάτης για το μέλλον.

Εσείς κρατάτε τις σχέσεις σας με καλό περιεχόμενο από κείμενα μέχρι βίντεο. Έχετε ένα δίαυλο το blog  σας να πάρετε απαραίτητες πληροφορίες για τις ανάγκες του και τα προβλήματα του και αντίστοιχα να προσφέρετε λύσεις.

Προφανώς και αν ακλουθείτε αυτόν τον δρόμο θα πρέπει να σκεφτείτε μετέπειτα affiliate programs , δικά σας e-book ακόμα και δικό σας λογισμικό.

Ξεκινήστε απλά μοιραστείτε τις εμπειρίες σας δημιουργήστε το κοινό σας και παράλληλα φτιάξτε και ένα κανάλι πωλήσεων για οικονομική στήριξη.

Συμπέρασμα

Αν τελικά θεωρείτε ότι θα αποκτήσετε εισόδημα αν μόνο δημιουργήσετε κίνηση στο blog σας και μαζεύετε e-mails κάνετε μεγάλο λάθος.

Εν δυνάμει πελάτες είναι η αρχή. Και σχεδόν το 80% δεν μετατρέπεται σε πραγματικό εισόδημα. Είναι αρκετοί παράγοντες που πρέπει να μάθετε να δουλεύετε και είναι πάντα καλό όταν ξεκινάτε να δώσετε κάποια κομμάτια σε πιο έμπειρους να σας βοηθήσουν. Πολύ σημαντικό είναι οι άνθρωποι που σε κάθε κλάδο έχουν την μεγαλύτερη επιρροή. Πλησιάστε και δημιουργήστε σχέσεις με κάποιους που θα σας βοηθήσουν ειδικά στην αρχή, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσετε την εμπειρία που σας λείπει έτοιμη σε αυτό το στάδιο.

Η κάρδια του να έχεις ένα Blog είναι η επιθυμία να δημιουργήσεις και να συντηρείς ένα κοινό. Η μια φυλή αν προτιμάτε.

Η σκληρή αλήθεια είναι πως το Blog από μόνο του δεν παράγει χρήματα. Θα πρέπει να είναι μέσο για ένα προϊόν η υπηρεσία.

Οι περισσότεροι αποτυγχάνουν γιατί πιστεύουν ότι ξεκινώντας ένα blog θα τους αποφέρει χρήματα από μόνο του.

Καλό θα ήταν αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με ένα κλάδο μείνετε μακριά από αυτόν του Ιντερνέτ. Έχει πολλές ευκαιρίες μακριά από ένα κλάδο κορεσμένο και κυρίως δύσκολο καθώς απευθύνεστε ήδη σε πολλούς Bloggers.

Άρα το καλύτερο θα ήταν να αναγνωρίσετε κάποια πλεονεκτήματα που έχετε να μην ανταγωνιστείτε σε κλάδους που θα έχετε σίγουρα μειονέκτημα μεγάλο κοιτάξτε να μπείτε σε ένα κλάδο που θα προσφέρετε πραγματικά κάποια βοήθεια και αποφασίστε που και πως θέλετε να το εξελίξετε.

Βάζοντας ρεαλιστικού μικρούς και συνεχής στόχους σίγουρα έχετε να κερδίσετε.

Όπως πάντα μπορείτε να ζητήσετε Βοήθεια και ερωτήσεις και από εμάς και ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε.

Noisz.gr

by noisz logo

 • By Chris Vlachos  6 Comments   
 • Business, content management, Custom content creation, Design, Development, Digital marketing agency, Graphic design, Greek agency, Greek Blog, Greek marketing, how to content, How to Greek Blog, how to Greek social media, internet, management, marketing, marketing plan, marketing tools, ‎niche‬ ‪, Noisz, pressroom, ‎smallbusiness‬ ‪, Social media management, Social media tools, Storytelling, Tips, μαρκετινγκ

  6 Comments

  Posted by shoes for short men on
  • Sep 10 2016
  Reply  
  Ⲏi there, just became aⅼert to your blog throսgh Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out fоr brussels. I'lⅼ appreciate if you conmtinuᥱ thiѕ in futսre. Lots of people wiⅼl be benefited frߋm your writing. Cheers!
  Posted by The Heel Lift on
  • Sep 20 2016
  Reply  
  I do consider alⅼ thee ideas you've presented for your post. They're very convincing and will definitely work. Nonetһeless, the posts are too short for newbies. Maʏу ʏou please extend them a little from next time? Thanks for the post.
  Posted by thesis writing services on
  • Dec 20 2016
  Reply  
  Very nice write-up. I definitely appreciate this website. Thanks!
  Posted by mcallen web design company on
  • Mar 20 2017
  Reply  
  I dont understand the majority of blog posts but this one post was extremely informative. Thank You!
  Posted by Www.Google.com on
  • Mar 21 2017
  Reply  
  Your personal style can be so unique when compared to others We have read stuff coming from. Thank you with regard to publishing if you have the opportunity, estimate I will simply book mark this blog.
  Posted by motoapk I love it on
  • May 1 2017
  Reply  
  Awesome post.Really thank you! Much obliged.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Noisz 3D-logo-mockup

   Εγγραφείτε στο newsletter

  Κατεβάστε δωρεάν το e-book της Noisz.

  Στο δωρεάν e-book αυτό θα βρείτε απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε από σήμερα για να πάρει η επιχείρηση σας  πορεία προς τη σωστή κατεύθυνση.

  Κερδίστε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές.

   Μείνετε ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη στον κόσμο των Social Media.

   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας