Follow Us on

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Noisz


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος της NoisZ δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών digital marketing σε ένα ευρύ πλήθος επιχειρήσεων, με προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες και δυνατότητες λύσεις.
Τι σημαίνει όμως για την επιχείρησή σας ποιοτικό digital marketing;
Ξεκινώντας από το χαμηλότερο επίπεδο η πιο απλή παρομοίωση είναι αυτή της διαδικτυακής σας “βιτρίνας”. Την οποία αναλαμβάνουμε να κρατάμε καθαρή επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν πραγματική σημασία.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Σκοπός της NoisZ είναι η δημιουργία μίας αμφίδρομης σχέσης μεταξύ εμάς και των συνεργατών μας.  Μία αμφίδρομη σχέση που δεν μπορεί να βασιστεί παρά μόνον σε ένα υγιές πλαίσιο συνεργασίας επωφελές και για τις δύο πλευρές.
Δεν σταματά όμως εκεί. Στην εποχή του διαδικτύου οροφή είναι ο ουρανός. Και αυτός μπορεί να είναι ο στόχος σας. Αναλόγως του τύπου της επιχείρησής σας  στοχεύουμε να είμαστε δίπλα σας για την ανάπτυξη σας, της προσέγγισης του κοινού σας και της άμεσης εμπλοκής του με εσάς.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ

Για να πετύχουμε τα όσα θεωρούμε απαραίτητα στο πλαίσιο των στόχων και σκοπών μας, μοναδικός τρόπος είναι η συνεργασία μας με ανθρώπους ενεργητικά δρώντες που συνεχώς αναζητούν τρόπους αναβάθμισης των υπηρεσιών μας. Κάτι το οποίο σημαίνει επένδυση στην συνεχή μας αυτοβελτίωση αλλά και συνεργασία με έμπειρους στον χώρο των social media ανθρώπους.
Εξίσου σημαντική όμως είναι για εμάς και η απευθείας επαφή με τους πελάτες μας, καθώς το μυστικό της επιτυχίας σε μία εποχή όπου το πρόβλημα δεν είναι η απόκτηση της πληροφορίας αλλά η επεξεργασίας της είναι ακριβώς η ιδιαιτερότητα του καθένα από εσάς.

Γνωρίστε μας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Δημητρης Παπαγεωργιου

Owner

Εχω πάντα δίκαιο!!

Κατερίνα Μπομπογιάννη

Public Relations

Κριμα!!

Βλαχος Χρηστος

Partner

Its Monday lets try to take over the world!!

Haris

Developer

Come back madame Merkel

Βημα Βημα

Η Εξελιξη στους Τομεις


Η “μαγιά” της NoisZ δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες διαδικτύου ήδη από το 2001 με τα μέλη της να συμμετέχουν σε πληθώρα κοινοτήτων, ομάδων σε μία εποχή όταν αυτό που γνωρίζουμε ως διαδίκτυο σήμερα έκανε τα πρώτα του βήματα πέραν του εξειδικευμένου κοινού του. Η απόφαση για την δημιουργία της πλέον ως επίσημης ομάδας πάρθηκε το 2013. Από το 2014 σαν Digital Agency πλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Branding, Creation & graphics , Content management , Consulting.

Πρόθεση της NoisZ είναι να αναλάβουμε την online εικόνα της εταιρείας σας. Κάτι που σημαίνει σημαίνει το χτίσιμο ολοκληρωμένης & ενιαίας διαδικτυακής προσωπικότητας η οποία αλληλεπιδρά με το κοινό μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων. O μεγαλύτερος στόχος μας είναι το διαρκές και ισχυρό engagement.

Το φάσμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας Web Design, E-commerce Development, Software & Web Programming Solutions, Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Web Promotions, Competitive Research and Marketing.

Branding
85%
Design and Graphics
95%
Content Creation
98%
Content management
90%
Marketing
92%
Data & Analytics
75%
Advertising & Consulting
91%

Υπηρεσίες NoisZ

Branding- Customization -Management -ConsultingView More

Noisz 3D-logo-mockup

 Εγγραφείτε στο newsletter

Κατεβάστε δωρεάν το e-book της Noisz.

Στο δωρεάν e-book αυτό θα βρείτε απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε από σήμερα για να πάρει η επιχείρηση σας  πορεία προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κερδίστε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές.

 Μείνετε ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη στον κόσμο των Social Media.

 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας